178
Czipsy z buraków ćwikłowych. Warzywne czipsy do chrupania dla małych i dużych łakomczuchów:)
![IMG_20230215_103455[948]](https://kulinarneabc.pl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_20230215_103455948-585x424.png)
Ingredients
- kilogram buraków podłóżnych
- 3 ząbki czosnku
- 3-4 łyżki oliwy
- 1 łyżeczka wędzonej papryki
- 1 łyżeczka suszonego czosnku
- zioła do sałatek
- zmielona gorczyca
- sól
Instructions
Buraki podpiec, następnie obrać i pikrouć na cienkie plasterki wymieszać z oliwą i przyprawami.
Ułożyć na blaszce do pieczenia lub grilu i upiec na chrupiąco.
Notes
CZIPSY Z BURAKÓW i innych warzyw, to doskonała przekąska dla dzieci nie lubiących warzyw.
Smaczego!