Home » Pieczony filet ryby

Pieczony filet ryby

by Elżbieta

Pieczony filet ryby

Pieczony filet ryby 🐟 z sosem, purre ziemniaczanym i surówką.

Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

FILET RYBY

- 4 filety ulubionej ryby
- ½ łyżeczki zmielonej kolendry
- 1 łyżka majonezu
- ½ łyżeczki musztardy
- pieprz ziołowy
- sól, pieprz

DIP ŚMIETANOWY

- 3 łyżki śmietany
- 2 łyżki majonezu
- 1 łyżeczka musztardy
- sól, pieprz

DODATKOWO
- cebula dymka do posypania.

Instructions

Wymieszać majonez z musztardą i przyprawam.

Posmarować filety i upiec.

Podawać z purre ziemiaczanym i surówką oraz polane sosem i posypane cebulką dymką.

Notes

Smaczego!

Loading

You may also like

Zostaw komentarz