Home » Pasta do chleba z twarogu i słonecznika

Pasta do chleba z twarogu i słonecznika

by Elżbieta

Pasta do chleba z twarogu i słonecznika. Spróbuj tej pysznej pasty. Jej smak może śmiało konkurować ze smakiem mięsa.

Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

- 200 g twarogu
- ½ szklanki nasion słonecznika
- natka pietruszki
- sól, pieprz

Instructions

Słonecznik namoczyć w 1/3 szklanki wody, zmiksować z twarogiem, solą i pieprzem.

Natkę pietruszki możemy dodać do pasty lub posypać nią kanapki.

Smaczego!

Loading

You may also like

2 komentarze

Anonim 8 marca, 2023 - 10:38 am

Znakomita pasta do chleba.

odpowiedź
Elżbieta 20 marca, 2023 - 11:02 pm

Dziękuję.

odpowiedź

Zostaw komentarz